Blog

Ismerje meg a Lépcsőszőnyeg blogját!

Olvasson a lépcsőszőnyegekkel kapcsolatos érdekes és hasznos témákról!

 

2021. 05. 25. 

A lépcsőszőnyegek 5 legfontosabb előnye

 

 

Talán Önben is felmerült már az a gondolat, hogy érdemes lenne puhábbá és csúszásmentesebbé tenni lépcsőjének a felületét. Elképzeléseire szerencsére van megoldás: a lépcsőszőnyegek nem csak esztétikusak, de rendkívül előnyösek is. Cikkünkből most megismerheti a lépcsőszőnyegek 5 legfontosabb előnyét!
  Tovább a lépcsőszőnyegek 5 legfontosabb előnye cikkhez!

 

2021. 06. 14. 

Carpet diem: márkák, amikkel megragadjuk a pillanatot!

 

 

Rendkívül széleskörű tapasztalatokkal rendelkező cégek és márkák, akikkel együtt dolgozunk a lépcsőszőnyegezés és egyéb burkolási tevékenységek alkalmával. Ismeri már őket? Az alábbiakban bemutatjuk őket!
  Tovább a márkákat bemutató cikkhez!

 

2021. 06. 30.

5 + 1 Tény és érdekesség a lépcsőszőnyegekről

 

 

Most felsorolunk 5 + 1 olyan tényt és érdekességet, amit eddig nem is gondolt volna a lépcsőszőnyegekről: különleges és egyedi megoldások, jól bevált “receptek” és alkalmazások.
  Tovább a teljes cikkhez!

 

2021. 07. 14.    

Színes lépcsőszőnyeg megoldások a nagyvilágból

 

 

Márványos? Csíkos? Esetleg natúr, vagy valamiképpen mégis bohókás? Különböző árnyalatok és enteriőr technikák a nagyvilágból: cikkünkben ezúttal hét különböző stílusú, lenyűgöző és frappáns lépcsőszőnyeg megoldást ismertetünk.
  Tovább a teljes cikkhez!

 

2021. 07. 28.    

Népszerű anyagok és textúrák

 

 

Milyen anyagokból készülhetnek szőnyegek, melyek a legnépszerűbbek? Milyen mintákat és textúrákat választhatunk? Cikkünkből megismerheti a szőnyeggyártás során leggyakrabban használt anyagokat és mintákat!
  Tovább a teljes cikkhez!

 

2021. 08. 10.            

Ismét itt egy nagy dobás a Bolon-tól: megjelent a Bolon R!

 

 

Ismerje meg a Bolon legújabb fejlesztését, a Bolon-R-t: a népszerű Bolon szövött vinyl designburkolatai már darabszőnyeg változatban is elérhetőek, ezzel szinte végtelen lehetőséget kínálva a tervezőknek és a felhasználóknak. De hogy választásával milyen új dimenziókat tárhatunk fel? Kiderül a cikkünkből!
  Tovább a teljes cikkhez!

 

2021. 09. 03.       

Találkozzon velünk a S/ALON BUDAPESTen!

 

 

Idén is megrendezésre kerül a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás: minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetve arra, hogy összekovácsolják a hazai design lakberendezéssel foglalkozó cégeket és magánszemélyeket. Természetesen velünk is találkozhat e neves rendezvény alkalmával!
  Tovább a teljes cikkhez!

 

2021. 09.
17.

Ismerje meg az Ulster legújabb kollekcióját, a BOHO-t!

 
Bohókás, vad és vidám: az Ulster új kollekciójában mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő és hangulatú szőnyeg stílust.
  Tovább a teljes cikkhez!