Rólunk

A budapesti székhelyű UNIKET Bt. 1985 óta van jelen a melegburkolatok piacán. A több mint 30 éves fennállásunk során rendkívül széleskörű tapasztalatra tettünk szert a lépcsőszőnyegezés és egyéb burkolási tevékenységek terén.

A lépcsőszőnyegeket saját szabadalmi mintaoltalom alapján készítjük el, így egészen egyedi megjelenést és minőséget biztosítunk munkáink során. A lépcsőszőnyegek hosszú élettartamának titka a magas minőségű alapanyagokban és a szakszerű kivitelezésben rejlik, így méltán büszkék lehetünk arra, hogy ügyfeleink 10-15 év távlatában keresnek fel bennünket, hogy újra igénybe vegyék szolgáltatásainkat.

Szakértő csapatunk nem csak a lépcsők burkolásában jeleskedik, egyéb területek szőnyegezése sem jelenthet akadályt. Az új szőnyegburkolatok fektetése mellett, számos kivitelezési munkában jártasak vagyunk, a meglévő szőnyeg bontásától, az aljzat előkészítésén és kiegyenlítésén át, az új burkolatok lefektetéséig számos tevékenységet elvégzünk. Az általunk forgalmazott termékek mindegyikét szakszerűen installáljuk, legyenek azok szőnyegek, komfortnövelő alátétek, modul vinilburkolatok vagy dekorációs célt szolgáló fali mozaikok.
Ügyfeleink mellett igyekszünk partnereinket is maximálisan kiszolgálni, a burkoláshoz szükséges eszközök, szerszámok, alátétek, profilok széles választékát forgalmazzuk.

Vállalatunk tevékenységét képezik a különböző műhelymunkák - korszerűen felszereltségünknek köszönhetően a szőnyegek szabását, vasalását, szegését, pántolását stb. is elvégezzük. Partnereink számára saját gyártású 100% PA szőnyegszegő fonalakat is értékesítünk, amelyek számos színben érhetők el üzletünkben. A fonalak mellett a szegéshez szükséges egyéb termékek is megvásárolhatók nálunk, mint például a műanyag vagy pamut szalagok, monofil damilok, cérnák stb. Vidéki partnereinket futárszolgálat segítségével távolról is ki tudjuk szolgálni, nem szükséges üzletünkbe látogatniuk.

 

Széleskörű tevékenységi körünket világhírű európai gyártók magas minőségű szőnyegeinek, burkolatainak értékesítésével tesszük egésszé. Cégünk képviseli a Vorwerk, Anker, UlsterDanfloor Ulster, és Montecolino szőnyeggyárakat. A kollekciónkban szereplő szőnyegeinket harmonikus színvilág és változatos funkcionalitás jellemzi. Termékpalettánkon egyaránt megtalálhatók lakások, hotelek, egészségügyi létesítmények és közületi intézmények burkolására alkalmas szőnyegek, vinil és organikus burkolatok. A lépcsőszőnyegekhez a leszorítórudakat az angol Stairrods rendkívül széles választékából kínáljuk.

A TFD Floor Tile képviseletében design vinil burkolatokat forgalmazunk, a Mozenzi márkanév alatt pedig egyedi vinil fali mozaikokat kínálunk a belső terek minél exkluzívabb kialakítására. Cégünk által forgalmazott szőnyeg- és parketta-alátéteket, valamint a kivitelezéshez szükséges szerszámokat, profilokat és egyéb eszközöket az Estillon, Janser valamint a Gradus cégek szállítják. 

Vállalatunk a környezetvédelem és a fenntarthatóság jegyében számos újrahasznosított és újrahasznosítható alapanyagból gyártott terméket forgalmaz. Ilyen a természetben megtalálható és azzal harmonizáló burkolatunk, a Vorwerk Re/Cover Green és Parts termékcsaládja, melyet ricinusból készítenek; a TFD 100%-ban újrahasznosítható vinil burkolatai valamint az Anker újrahasznosított alapanyagokból előállított szőnyegei.