Szegőfonalak, szegőszalagok

Cégünk saját fonalgyártó apparátussal rendelkezik, így a szegéshez használt fonalakat műhelyünkben készítjük elő. 100% PA, 4400 Dtex-es újrahasznosított, ún. Econyl szegőfonalainkat nem csak saját munkáinkhoz használjuk, partnereink részére is értékesítjük őket. Fonalaink mintegy 170 színben érhetők el, így szinte bármilyen szőnyeg szegéséhez tudunk hozzáillő fonalat kínálni. (Bizonyos színek csak partnereink számára, egyedi rendelés esetén érhetők el. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeik egyikén.) 

A fonalas szegés mellett szalagszegést, más néven pántolást is vállalunk a színek rendkívül széles skáláján. Választékunkban 120 és 22 mm széles pántok találhatók meg, a 120 mm szélesek 4 minőségben és 46 színben, a 22 mm-esek 7 minőségben és összesen 197 színben érhetők el. A szőnyeg vastagságától függően a szalag látható része a szőnyeg felszínén a 120 mm-es pántok esetén kb. 5-6 cm, a 22 mm-esek esetén kb. 0,8-1 cm széles.

Műhelyünkben a fonalas szőnyegszegéshez szükséges számos kiegészítő termék is megtalálható: 16 mm széles műanyag vagy színes pamut szegőszalagok, 800 és 850 Dner-es monofil damilok, színes cérnák (20-as grál). Szőnyegszegő gépeket, tűket, befűzőszálakat stb. is forgalmazunk partnereink részére.

Szőnyegszegő fonalaink:

               

Aktuális színválasztékunk:

  

  

 Ízelítő szőnyegszegő szalag, azaz pánt választékunkból: