Melegburkolás

Cégünk, az Uniket Bt. a lépcsők szőnyegezése mellett szobák, folyosók, közösségi terek és egyéb helyiségek burkolásában is jeleskedik. A kiválasztott burkolat lehet szőnyeg vagy PVC, csapatunk minden esetben kiemelkedő minőséget biztosít a kivitelezések során.

A burkolást megelőző egyéb munkákban is jártasak vagyunk, a meglévő burkolat bontását, az aljzat javítását, kiegyenlítését is könnyedén elvégezzük. Amennyiben igény mutatkozik rá, a burkolatok alá konstrukciós vagy komfortnövelő alátétet is elhelyezünk.

A kivitelezések során minden anyagot biztosítunk, legyen az maga a burkolat – szőnyeg vagy modul vinilburkolat, – segédanyagok vagy egyéb kiegészítők, mint például lábazati vagy burkolatváltó profilok.

Amellett, hogy a melegburkolási munkákat magunk végezzük el, más szakemberek számára is igyekszünk biztosítani a minőségi munkavégzéshez szükséges eszközöket. Viszonteladóként forgalmazzuk az amerikai Roberts és a német Janser szerszámait, a holland Estillon alátéteit valamint a Gradus burkolatváltó profiljait.

Munkáink: